Дискова резачка (фугорез) Husqvarna K 970

Sold out

Husqvarna K 970 се отличава с уникалното си съотношение мощност/тегло. Разполага с новата Active Air Filtration™, една от най-добрите системи на пазара за филтриране на въздуха, която предпазва двигателя от износване дори и в най-запрашени среди, SmartCarb™ - вградена автоматична компенсаторно-филтърна система и високо ефективна система за намаляване на вибрациите при работа. К 970 е оборудван с X-Torq® двигател, който намалява вредните емисии до 75% и намалява разхода на гориво с 20% и DuraStarter™ - прахонепроницаем стартер, който увеличава надеждността при работа.

  • Обем на цилиндъра
    93.6 cm³
  • Диаметър на диска
    400 mm
3 000,00 лв.
с ддс
Изчерпано
ПОРЪЧАЙ С 1 КЛИК
Описание

Има нова ергономична задна ръкохватка с удобни за ръката контроли и е проектирана да бъде, като продължение на човешкото тяло. Husqvarna K 970 е идеална за по-тежки работи като рязане на бетон, за ремонтни и строителни работи. Машината е перфектна за рязане на малки отвори и корекция на врати и прозорци, както и за рязане на тръби, асфалт и метал.

   Двигател

   Обем на цилиндъра                                                                93.6 cm³

Оборудване

Диаметър на диска
400 mm
Максимална дълбочина на рязане
145 mm

Шум

Налягане на шума, усещано от оператора
104 dB(A)
Ниво на шума, гарантирано (LWA)
115 dB(A)

Подробности за продукта
Коментари
Няма коментари
В следната категория има още 1 продукт:
Sold out

2 100,00 лв.
Husqvarna K 760 e мощна дискова резачка. Нейните технически характеристики я правят една от най-добрите на пазара. Оборудвана с ново поколение Active Air Filtration™, ефективна система за филтриране на въздуха като...

Меню